dimecres, 22 d’abril del 2009

4ª eixida del cicle "Coneixem a fons el nostre patrimoni": EL CIRC DE LA SAFOR

Geologia, patrimoni i llegendes del paratge més emblemàtic de la nostra comarca.


El proper diumenge a les 9h del matí es farà l'eixida desde el "Cau del Llop" al Cr/Estació nº16-baix, per accedir al cim de la Safor. Potser que moltes de vosaltres ja heu pujat estes pasques, però, si veniu, intentarem fer-ne una altra lectura de la pujada. A més de visitar la nevera, la finestra o el piló, veurem la cova del manco i intetarem endevinar on s'amagava Roder, i ja posats, quina era la cova dels 7 ecos?, on es troba el cedre centenari?... a més, per als més aventurers fem la proposta de fer la volta completa al cim, si hi ha gent disposada els ànims són forts.


Una visita al Circ de la Safor per compartir allò que sentim, per compartir aquells raconets que ens deleiten, per aprofundir un poquet més en allò que estimem.


Volem recordar a qualsevol dels seguidors que tenim que estem recopilant informació de la ruta anulada al Racó del Duc: La industria de la llum, per fer-vos-la arribar i que la pogau utilitzar en les vostres eixides. Tal vegada tornem a proposar l'eixida per més avant...
De moment vos esperem el proper diumenge 26 pel matí per pujar a la Safor.Així pintava el Circ estós dies, amb vegetació abundant de les últimes plujes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada